MDN
MDN
MDN

Communicatie

Samen

Goed contact tussen school en gezin is belangrijk belangrijk voor ieder kind, alle ouders, en iedere leerkracht. Ouders zijn ervaringsdeskundigen; zij kennen hun kind als geen ander. Ze zijn belangrijk in de ondersteuning van hun kinderen op school. Kinderen van ouders die hun kind op een positieve wijze ondersteunen zitten beter in hun vel – en behalen betere resultaten.

Communicatie

We hechten als school veel waarde aan zorgvuldige communicatie. De leerkrachten zullen u zo volledig mogelijk informeren over de ontwikkeling van uw kind.

En als er wat aan de hand is, mag u van ons verwachten dat we dat met u delen.
Andersom verwachten we van ouders ook dat ze ons tijdig en volledig informeren over belangrijke dingen die spelen in het leven van uw kind.
Als u iets met de leerkracht wilt bespreken kunt u gewoon even een afspraak maken, voor of na schooltijd.

Parro

Team Ommerkanaal communiceert via Parro. Dat is een app verbonden aan ons leerlingvolgsysteem ParnasSys. Met Parro kunnen leerkrachten op een doeltreffende en veilige manier informatie delen, gesprekken starten en afspraken plannen via smartphone of tablet.

Parro is beschikbaar voor Android en iPhone.

De leerkracht van uw kind kan u helpen aan een persoonlijke koppelcode.

 

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.