MDN
MDN
MDN

Ouderparticipatie

Ouders in school

We maken heel graag gebruik van de vrijwillige medewerking van ouders, bij allerlei activiteiten. Ouders zijn onmisbaar.
Door middel van de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van activiteiten waar we uw hulp bij kunnen gebruiken. We zijn blij met de grote groep ouders die altijd klaarstaat!

Oud papier

Elke eerste zaterdag van de maand, van 9 tot 12 uur, halen ouders het oud papier in de buurt rondom de school op. Alle ouders en leerkrachten worden 1 keer per jaar ingedeeld. Onderling ruilen is natuurlijk mogelijk.

De opbrengsten van het oud papier komen ten goede aan de oudercommissie.

Tuinonderhoud

Het schoolplein wordt een paar zaterdagochtenden per jaar flink onder handen genomen: snoeien, vegen, bladblazen, grasmaaien maar ook ramen lappen. Ook hiervoor doen we graag een beroep op ouders.

Helpende handen en vervoer

Soms vragen we ouders om te helpen met leerlingenvervoer naar een excursie of een voorstelling. Ook worden ouders wel eens gevraagd te helpen bij ‘Talentvol Ondernemen’, de workshops die we iedere vrijdagmiddag schoolbreed hebben. Houd daarvoor de nieuwsbrief of de Parro-app in de gaten.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.