MDN
MDN
MDN

Algemeen

Identiteit

We zijn een christelijke school. Dat merk je aan de manier waarop we met elkaar omgaan, aan hoe we onze dag beginnen en aan hoe we onderwijs geven. Iedere dag starten we met een verhaal uit de bijbel, we bidden samen en we vieren de christelijke feestdagen op school.

Schooltype

Op onze school zitten zo’n 80 leerlingen die in combinatieklassen les krijgen van enthousiaste en betrokken leerkrachten. Positieve aandacht voor ieder kind, zodat het zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen en steeds een beetje zelfstandiger worden.

Ieder kind uniek

Het ene kind is creatief of sportief, het andere kind is heel talig of cijfert het liefst. Wij helpen graag de talenten van een kind te ontdekken en te ontwikkelen.
Heeft een kind moeite met bepaalde vakken of gaan bepaalde vakken juist heel goed? Wij proberen het zo vroeg mogelijk te signaleren en passende hulp te bieden.

Schoolfolio

Wat is er nou leuker dan je eigen pagina op internet te hebben waarin je laat zien wat je allemaal leert op school. Op onze school hebben de leerlingen dat in Schoolfolio, een digitaal portfolio waarin de leerlingen zelf hun leerproces laten zien door middel van het plaatsen van foto’s, video’s en teksten. Aan het eind van ieder leerjaar heeft elk kind een mooi portfolio van de dingen die hij dat jaar heeft gemaakt, gedaan en geleerd.

Meerbegaafd

Hoe ga je als team om met leerlingen die de reguliere vakken moeiteloos volgen, en misschien al veel verder zijn in hun ontwikkeling? Op onze school zijn we bezig met de ontwikkeling van verdieping, verbreding en verrijking voor meer- en hoogbegaafde leerlingen.

Klaar voor de toekomst

Sinds we in 2019 zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk kunnen we echt met de tijd mee. In ieder lokaal is recent een nieuw digitaal schoolbord geplaatst, en alle leerlingen hebben op school de beschikking over een Chromebook. Daarmee kunnen de leerlingen digitaal op individueel niveau werken met de verschillende lesmethoden.
Zo werken we efficiënter, en kunnen we nog preciezer zien waar kinderen uitvallen – en uitblinken!

Duurzaam

We zorgen voor onze planeet. We hebben tientallen zonnepanelen op ons dak en gaan zuinig om met grondstoffen. We werken digitaal waar het kan en op papier waar het moet. Onze lokalen zijn voorzien van energiezuinige led-verlichting en luchtbehandelingssystemen.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.