MDN
MDN
MDN

Schoolreisje en kamp

Op onze school gaan de groepen 1-5 ieder jaar op schoolreisje, en groep 6-8 op gaan jaarlijks op schoolkamp.

Schoolreisje

Ieder jaar wordt er een aantrekkelijke bestemming voor het schoolreisjes gekozen. Meestal gaan we met een bus, maar ook wel eens met eigen vervoer. We staan ook altijd open voor nieuwe ideeën. De kosten voor de schoolreisjes liggen dus ook niet vast, maar meestal liggen de kosten zo rond de €15,-

Schoolkamp

Elk jaar beleven we een fantastisch kampavontuur met de oudste drie groepen van onze school. De bestemmingen wisselen elkaar af; 1 keer per 3 jaar gaan we naar een Waddeneiland en we gaan een keer naar Giethoorn. De andere keer gaan we naar een kampeerboerderij naar keuze.

Betalen

Geld voor schoolkamp en schoolreis kan worden gestort op het onderstaande rekeningnummer. In de nieuwsbrief wordt u daarvan op de hoogte gehouden.

Rekening NL74 RABO 0312 9424 51 t.n.v. Oudercommissie CNS Ommerkanaal onder vermelding van de naam van uw kind.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.