MDN

Schoolreisje en kamp

Op CNS Ommerkanaal gaan groep 1-5 op schoolreisje en de bovenbouwgroep 6-8 op schoolkamp.

Schoolreisje

Schoolreisjes worden jaarlijks geregeld door de juffen van de onderbouw, vaak in overleg met ouders met handige connecties. Schoolreisje is meestal met de bus, maar soms wel eens met eigen vervoer. Waar de kinderen heen gaan ligt niet voor jaren vast. We staan ook altijd open voor nieuwe ideeën. De prijzen voor schoolreisjes liggen ook niet vast. De afgelopen jaren zijn we nooit boven de €15,- uitgekomen.

Schoolkamp

Elk jaar gaan de groep 6 t/m 8 op schoolkamp. 1 keer per 3 jaar gaan we naar een eiland en een keer naar Giethoorn. De andere keer gaan we naar een kampeerboerderij naar keuze. Ook hiervan liggen de bestemmingen niet heel lang van tevoren vast. Wel is de bestemming van kamp eerder geregeld dan de bestemming van schoolreis, want een kampeerboerderij kan maar zo zijn volgeboekt.

Betalen

Geld voor schoolkamp en schoolreis kan worden gestort op het onderstaande rekeningnummer. In de nieuwsbrief kunt u lezen wanneer u dat moet doen en welk bedrag.

Rekening NL74 RABO 0312 9424 51 t.n.v. Oudercommissie CNS Ommerkanaal. Zet u er ook bij voor welk kind u betaalt?

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.