MDN
MDN
MDN

#talentgroeit!

Identiteit

We zijn een christelijke school. Dat merk je als je binnenloopt, aan de manier waarop we met elkaar omgaan, aan hoe we onze dag beginnen en aan hoe we onderwijs geven. Iedere dag starten we met een verhaal uit de bijbel, we bidden samen en we vieren de christelijke feestdagen op school.

Kleine klassen

Op onze school zitten zo’n 80 leerlingen die in combinatieklassen les krijgen van enthousiaste en betrokken leerkrachten. Positieve aandacht voor ieder kind, zodat het zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen en steeds een beetje zelfstandiger worden.

Ieder kind uniek

Wij geloven dat ieder kind telt en dat ieders talent telt. Wij helpen graag de talenten van elk kind te ontdekken en te ontwikkelen.
Heeft een kind moeite met bepaalde vakken of gaan bepaalde vakken juist heel goed? Wij proberen het zo vroeg mogelijk te signaleren en passende hulp te bieden.

Meerbegaafd

Hoe ga je als school om met leerlingen die de reguliere vakken moeiteloos volgen, en misschien al veel verder zijn in hun ontwikkeling? Op onze school zijn we bezig met de ontwikkeling van verdieping, verbreding en verrijking voor meer- en hoogbegaafde leerlingen.

Goed onderwijs

Goed onderwijs, met bewezen effectieve methoden, goede instructie en ruimte voor talent. Op chromebooks leren we onze kinderen zich te ontwikkelen in een steeds digitaler wordende wereld, maar ook gewoon met een potlood en en een schrift, een schaar en een kwast.

Duurzaam

We gaan zuinig met onze planeet om en willen onze kinderen leren die door te geven aan volgende generaties. We gaan bewust om met grondstoffen en we scheiden ons afval. Op het dank van ons schoolgebouw liggen zonnepanelen en onze lokalen zijn voorzien van energiezuinige led-verlichting en luchtbehandelingssystemen.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.