MDN
MDN
MDN

Oudercommissie

Contact opnemen met de oudercommissie?

Stuur een e-mail naar oudercommissie@ommerkanaalschool.nl

De oudercommissie

De oudercommissie bestaat uit vijf ouders aangevuld met een personeelslid en een bestuurslid. Men neemt voor maximaal 3 termijnen van 3 jaar zitting. De oudercommissie ondersteunt de school bij allerlei activiteiten. Zo onderhoudt zij het plein en de tuin eromheen. Ook verzorgt de commissie de catering bij allerlei feestelijkheden. Door het inzamelen van het oud papier en het organiseren van de verloting op de feestelijke ouderavond heeft de oudercommissie inkomsten waarmee zij sinterklaascadeautjes, de schoolreis e.d. (mee)betalen.

De oudercommissieleden en hun adresgegevens kunt u vinden in de activiteitenkalender die uw kind meekrijgt voor het nieuwe schooljaar begint.

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.