MDN
MDN
MDN

Geïnteresseerd?

Rondkijken

Even rondkijken? Van harte welkom! U kunt er zelfs voor kiezen om uw kind een dagje mee te laten draaien bij ons op school.

Alternatief

Het kan zijn dat u op zoek bent naar een andere school voor uw kind, om wat voor reden dan ook. Kom vrijblijvend langs om kennis te maken met onze werkwijze, dan gaan we in gesprek.

Informatie

Als nieuwe ouders bij ons op school komen willen we graag zo veel mogelijk relevante informatie over uw kind. Dat doen we in een gesprek met de directeur en de ouders, eventueel aangevuld met de intern begeleider. Hoe meer informatie wij namelijk over uw kind ontvangen, hoe beter wij uw kind kunnen helpen op school. Omgekeerd kunt u natuurlijk alles vragen wat u over onze school en onze werkwijze wilt weten.

Geïnteresseerd in onze school?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze school?
Wilt u komen kennismaken?

U bent van harte welkom.

Maak een afspraak via info@ommerkanaalschool.nl
of bel ons: 0523-613164

Browser niet ondersteundUw browser is verouderdHierdoor kan de website die u wilt bezoeken niet (goed) worden weergegeven. Ook is werkt uw huidige browser niet meer volgens de laatste veiligheidseisen. Update uw browser of ga naar whatbrowser.org voor meer informatie of om een andere browser te downloaden. Heeft u al een andere browser zoals Chrome of Firefox geïnstalleerd? Gebruik dan uw andere browser om deze website te bezoeken.